Slut på tävlingssäsongen 2015

10.09.2015 08:38

Jag hur gick det då 2015 för oss?
Queenie har varit skadad stora delar av 2015, vilket har medfört att vi inte kunnat träna tillräckligt mycket.
Vi har tävlat ganska sparsamt i år. 3 tävlingshelger på får, och så hann vi med att göra debut på nöt också.
Att valla kossor är definitivt inget för mig visade det sig. Jag gick mest omkring och var rädd att de stora varelserna skulle skada min lilla prinsessa. Så det beror inte på Queenies ovilja att valla nöt, utan min rädsla att se henne springa kring benen på varelser som väger 5-600 kg.

Ja, men hur gick det då? Ganska dåligt måste jag säga ändå. Vi hade inte turen med oss i år helt enkelt, och det visade sig ganska tydligt att våra brister i närarbetet kostade alldeles för mycket poängmässigt och därmed våra chanser till placeringarhögt upp.

På kvarts SM så tappade vi 48 av 60 p, vilket självklart medför att vi inte kan konkurrera.
I Listerby tappade vi endast 3 poäng på drivningen, men om man inte kan dela så blir det ingen fålla, och genast går 20 p bort.

Och i ärlighetens namn så beror inte de här dåliga resultaten på Queenie, utan på min oförmåga i delningsringen.
För min lilla hjältehund Queenie är en fantastsik hund, som ger allt och hon utför alltid de uppgifter man lägger framför henne.
Jag är så stolt över henne, och att jag nu ÄNTLIGEN ska få spara en valp efter henne betyder mycket för mig, och jag har så stora förhoppningar på att "Sheepchasers I-kull" kommer bli något utöver det vanliga. :) 

För med min Queenie och Elin Wejdmarks fina Kemi Rex så finns förutsättningarna till riktigt bra hundar.